Kaffe och annat beroendeframkallande

Avellan frågade just om jag provat på ”sådant där kaffe” någon gång. Jag har aldrig förstått mig på kaffet och dess vidunderliga effekter. Svenskar är väl bland det folk i världen som dricker mest kaffe per person och år, men jag har efter 24 år ännu inte förstått vitsen. Visst kan en kopp kaffe vara gott efter maten, men herregud, det dricks ju kaffe till höger och vänster. Och inte fasen kan någon egentligen förklara varför. ”Det är gott”, yeah right, du har lärt dig gilla det. Varm choklad är minst lika gott.

Jag sitter här med kebabkoma efter den ojämna läsveckans obligatoriska kebabfredag. I dag var vi sexton personer som ockuperade Gibraltar Pizzeria—och som vanligt äter man alldeles för mycket. Fy fan. Aldrig mer. Förrän om två veckor då. Då sitter jag där igen och tar den maffigaste kebabpizzan. Men det kan vara bra att ladda upp med mycket mat inför kvällens Oktoberfest på Chalmers. Det blir nog bara ett par finare öl innan jag går hem och njuter av helgen med en film.

1 svar på ”Kaffe och annat beroendeframkallande

  1. kaffe är himla fiffigt. jag drack en dubbel espresso förut. känner mig väldigt pigg. you should try it. jag tycker du ska gå på nästa funktionalanalysföreläsning förresten, och så räcker du upp handen och säger till Peter och resten av den knäpptysta klassen ”the book can also be used as a hat”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *